Termeni si Conditii RO HD

Bun venit la RO HD!

Vă mulțumim că folosiți produsele și serviciile noastre. Serviciile sunt oferite de RO HD, o companie înregistrată şi funcţionând conform legilor din SUA şi având sediul în 8969 West Cardinal Dr. Brooklyn, New York. Serviciile noastre sunt variate şi, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse (inclusiv cerinţe referitoare la vârstă). În cazul anumitor Servicii, există Termeni şi condiţii suplimentare, iar, dacă utilizaţi acele Servicii, Termenii şi condiţiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. şi RO HD.

Politica de refund.
De retinut inainte sa comandati!

Pot sa primesc banii inapoi daca nu sunt multumit de serviciu?

Desigur ca puteti! Totusi de retinut este faptul ca PayPal percepe un comision de 20% pentru orice tranzactie, procentaj prin care PayPal isi plateste taxele si impozitele. Asta inseamna ca daca dumneavoastra efectuati o plata de 15 euro catre RO HD, suma v-a ajunge in contul nostru cu 20% mai putin. Pentru refund mai este nevoie de o alta tranzactie prin care PayPal isi opreste din nou comisionul de 20% pentru taxe si impozite. Asta inseamna ca suma de refund este cu 40% mai mica decat valoarea serviciului RO HD, bani impozitati de PayPal nu de RO HD.

Daca doriti sa anulati seriviul fara un motiv anume puteti face acest lucru direct din contul dumneavoastra accesand Serviciile mele > Selectati serviciul activ > Anulează serviciul. RO HD v-a restitui automat suma folosind urmatorul algoritm oferit de PayPal: Suntem intr-o situatie ipotetica in care ati comandat un aboanemnt lunar in valoare de 15 euro si l-ati folosit 15 zile, apoi doriti anularea serviciului. Algoritmul nostru v-a calcula automat zilele ramase 15 si veti primi diferenta de bani. In cazul de fata 7.50 euro care vor fi impozitati de PayPal. RO HD nu este raspunzator pentru taxele percepute de PayPal deoarece nu sunt incasate de noi. Orice banca si orice procesator de plati precum PayPal percep un anumit comision pentru tranzactii. Bani prin care isi platesc taxele, impozitele si personalul. Inainte sa comandati serviciul luati la cunostiinta acest lucru!

Suport tehnic
– Serviciul de suport tehnic RO HD este disponibil numai clienților ce dețin un abonament activ. De reținut este că testele de 12 ore nu dispun de suport tehnic iar RO HD nu este răspunzător pentru instalarea sau configurarea lor.
– Oferim clienților noștri suport tehnic profesional prin Live Chat sau tichete pe site. De asemeni vă rugăm să înțelegeți că uneori echipa tehnică poate fi ocupată pentru a vă răspunde la toate mesajele însă vă asiguram că orice problemă se va rezolva în minim 5 minute și maxim 24 ore. În caz contrar puteți opta pentru a primi banii înapoi. Pentru o experiență cât mai plăcută pe site-ul nostru vă recomandam să citiți Biblioteca de cunoștiințe ce dispune de articole, tutoriale și informații referitor la serviciul RO HD.

De asemenei ne bucurăm dacă ne puteți face sugestii referitor la cum am putea îmbunătăți serviciul nostru RO HD.

Utilizarea Serviciilor RO HD
Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.
– Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător;
– Utilizarea RO HD nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea RO HD;
– Serviciile noastre afişează un anumit conţinut care nu aparţine in totalitate RO HD. Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie;
– Serviciile RO HD sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste servicii într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță;

Modificarea şi încetarea furnizării serviciilor RO HD:
– Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant serviciile RO HD. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui serviciu;
– Considerăm că dvs. sunteţi proprietarul propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important. Dacă întrerupem furnizarea unui serviciu, în situaţiile când acest lucru este posibil în mod rezonabil, vă vom notifica în prealabil şi vă vom oferi posibilitatea de a va sterge aceste informatii din contul dvs.;

Garanţii şi declinarea responsabilităţii:
Furnizăm servicii profesionale la un nivel de aptitudine şi atenţie rezonabil din punct de vedere comercial şi sperăm că vă va face plăcere să le utilizaţi. Dar, există anumite lucruri pe care nu le putem promite în legătură cu serviciul RO HD.
De exemplu, nu ne luăm niciun angajament cu privire la conţinutul din cadrul serviciilor RO HD, funcţiile specifice disponibile prin intermediul Serviciilor, fiabilitatea, disponibilitatea şi capacitatea acestora de a vă satisface cerinţele. Furnizăm Serviciile „ca atare”.

Răspunderea pentru serviciile RO HD:
– În măsura permisă de lege, RO HD, furnizorii şi distribuitorii nu vor fi răspunzători pentru pierderile de profituri, venituri sau date, pentru pierderile financiare sau pentru daunele indirecte, speciale, subsecvente, exemplare sau punitive.
– În limitele permise de lege, răspunderea totală a companiei RO HD, a furnizorilor şi a distribuitorilor săi pentru orice reclamaţii în baza prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv pentru toate garanţiile implicite, se limitează la suma pe care ne-aţi plătit-o pentru utilizarea Serviciilor (sau, la alegerea noastră, se limitează la a vă furniza din nou Serviciile). RO HD nu v-a fi în niciun caz responsabili pentru nicio pierdere sau pagubă care nu poate fi prevăzută în mod rezonabil. Din acest motiv nu putem garanta 100% timp de functionare a serviciului. Serviciul RO HD este 99,9% din timp online.
– Recunoaştem că, în unele zone, este posibil să nu aveti o conexiune stabila la internet. Din acest motiv RO HD nu este responsabil pentru eventualele intreruperi. Luati la cunostiinta ca unii provideri de internet restrictioneaza accesul clientilor cand reteaua este supra incarcata (Virgin Media din UK de exemplu)

Suspendarea sau blocarea accesului la serviciile RO HD
RO HD își rezervă dreptul de a vă suspenda sau a vă rezilia accesul la servicii ori de a vă șterge contul dacă se întâmplă următoarele:
– distribuiti adresa m3u sau portaul MAG altor persoane, pe internet sau oriunde altundeva cu exceptia dispozitivului dumneavoastra;
– încălcați grav sau în mod repetat aceste condiții, termenii suplimentari specifici condițiilor sau politicilor;
– o dispoziție legală sau o decizie judecătorească ne cere să facem acest lucru;
– credem în mod rezonabil că purtarea dvs. provoacă daune. De exemplu, prin compromitere, încercări de phishing, hărțuire, trimitere de spam, inducerea în eroare a altor persoane sau copierea automată a unui conținut care nu vă aparține;

Dacă sunteți de părere că suspendarea sau închiderea contului dvs. RO HD a fost o greșeală, puteți să faceți contestație. Desigur, puteți înceta oricând să folosiți serviciile noastre. Dacă încetați să mai folosiți un serviciu, am dori să știm de ce, ca să putem continua să ne îmbunătățim serviciile.

Cum îmi protejează RO HD confidențialitatea și cum asigură securitatea datelor mele?
Știm că securitatea și confidențialitatea sunt importante pentru dvs. Și noi le considerăm la fel de importante. Prioritatea noastră este să vă oferim un nivel de securitate ridicat și încrederea că informațiile dvs. sunt în siguranță și disponibile atunci când aveți nevoie de ele.
Ne străduim în permanență să asigurăm un nivel de securitate ridicat, să vă protejăm confidențialitatea și să vă oferim servicii și produse RO HD și mai eficiente.
De asemenea, folosim informațiile dvs. pentru a ne asigura că serviciile noastre funcționează corespunzător, de exemplu prin urmărirea întreruperilor sau remedierea problemelor pe care ni le raportați.